2010-06-11: Studenttåg i ösregn...


... har det varit idag. Förstår inte att det så ofta ska regna just på denna dag!? Våra elever var i alla fall så himla fina och skötte sig exemplariskt, och som lärare känner man både lycka och vemod en sådan här dag. Nu börjar vuxenlivet för killarna och tjejerna, och en ny fas i livet inleds. Precis som det ska vara, men visst kommer man att sakna dem ändå!

Regnet har inneburit mycket innetillvaro för så väl barn som hund idag. Perla har haft ett litet rött fleecetäcke när hon ändå har varit tvungen att gå ut - ska ta bild på henne i det och lägga ut på bloggen någon dag; hon är SÅ söt - det ser ut som ett täcke med Perla i, istället för Perla med täcke på... ;-)

Jag har i alla fall lyckats knäppa några foton på Sander och Perla när de roat sig med inomhusaktiviteter, vilka följer här:
- Ska vi leka? undrar Sander.
- JAAA! svarar Perla med ett mycket tydligt kroppsspråk.
Men... Nu blev det lite mycket... Vilken ska jag välja?
Jag tar bollen, den är så himla mysig att bita på!Och avslutningsvis:


Så här vill vi ju inte ha det...


...utan så här!

Får väl hoppas på bättre lycka imorgon!Kommentarer
Postat av: Cissi

Vilka fina bilder på Sander och Perla :)

Nu håller vi tummarna för bra väder på måndag också (då det för oinvigda är "personalutflykt" och trevligheter, eller "lustifikationer" som vår rektor brukar kalla det)

2010-06-11 @ 18:21:23
Postat av: Marie S

Håller med föregående skribent Cissi! Härliga busbilder på Perla och Sander:-)Kramis Marie

2010-06-11 @ 19:00:49
Postat av: Olga Sandlund

Sander och Perla vilket samspel och kontakt. Det är underbart att se! Kommunikation och kontakt är det viktigaste anser jag för all annan inlärning för en valp. Vilket tydligt kroppspråk hon har Perla och Sander lyckas får fram det.Verkligen roligt att se!

Hälsningar

Tantolga i Motala

2010-06-11 @ 20:30:36
URL: http://tantolga.blogspot.com/
Postat av: Egen kommentar

Ja, Sander och Perla tycker verkligen om varandra och att vara med varandra. Av någon anledning har jag missat att ta kort på just de två tillsammans, men nu bidde det i alla fall några bilder. Och precis som du skriver, Olga, har de verkligen jättefin kontakt! :-)

Många varma hälsningar från Carin!

2010-06-12 @ 14:07:36
URL: http://springpearl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0