2010-01-31: Top model-ämne?


Igår kväll slötittade jag och Perla på Top Model - trodde jag... Idag visade det sig nämligen att Perla måste ha blivit rysligt intresserad och inspirerad, för se så fint hon ställde upp sig i strålkastarljuset (eller vårsolen, om man ska vara petig) efter dagens promenad! ;-)


 

 

Kan det här vara något för dig, Tyra...?

 

 

Jag antog att det var lek och spring som stod på önskelistan

- men vem vet egentligen vad en hund drömmer om...?


♥ ♥ ♥

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Olga Sandlund

Den där lilla Perla har ju hela tiden visat, genom att förnämt visa upp sina nya kreationer och dekorativa accessoarer, sitt modellintresse. En anekdot från mitt whippetliv: Jag passerade en grupp män som satt och ljög för varandra på en parksoffa. En av dom hejdade mig och sa sin mening om mina hundar "Det där är väl hundvärldens fotomodeller eller hur?" Nja, sa jag, dom är ju gjorda för att jaga efter och döda villebråd sa jag, så deras kroppar är anpassade för det. "hoppsan", blev svaret. Lycka till på catwalken och med springlivet! Hälsningar Tantolga

2011-02-01 @ 12:26:31
URL: http://tantolga.blogspot.com/
Postat av: Katarina Uggla

Se där ja!! Modellintresset och catwalksdrömmarna har Scilla redan till viss del uppfyllt när de italienska spetsbyxorna provades... Kanske modevärlden har behov av två( eller fler ändå) blå whippar på samma gång? Det skulle bli grymma bilder med dessa vackra, muskulösa blåa hundar tillsammans!!

Kram Nina och den fyrbenta modellen

2011-02-02 @ 08:08:59
URL: http://misscurlysue.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0