2011-09-05: Roller coaster


Jaa, så kan man nog sammanfatta livet just nu: upp och ner, ner och upp... Blogginläggen kommer sällan, eftersom  jag tyvärr inte riktigt orkar just nu. Vissa dagar är dock riktigt bra, och det är jag glad för - men så finns det dock (så klart, än så länge, och säkert ett bra tag framåt!) de där andra, när det är svårt, svårt, svårt. Men konstigt vore det väl annars.

Har i alla fall kommit igång och jobbat för ett bra tag sedan, och har haft turen att få ett jättebra schema i år. Känns riktigt, riktigt skönt och precis som vad jag behövde. Har för första gången sedan jag började på min skola fått en (nästan) ren tjejklass, vilket känns otroligt kul som omväxling. Annars har jag ju nästan bara killar (fast i år har vi rekordmånga tjejer på elprogrammet - sex stycken! Antalet killar är ungefär hundra...). Förra året hade jag ju min fantastiska måleriklass, och där fanns det faktiskt en del tjejer, men de har ju tyvärr slutat nu. Jätteroligt för dem naturligtvis, men vissa klasser fäster man sig helt enkelt extra mycket vid och saknar därmed också extra mycket...

Här hemma går i alla fall livet vidare, även om många saker inte riktigt hunnit satt sig än. Flickorna och barnen mår i alla fall bra, och det är ju så klart huvudsaken!
Två blå skönheter i blå och sköna lakan.
Kan ni se vem som är vem...?
Puss på dig, kompis!
Viola, Madde och Sander i Maddes alldeles nybyggda lägenhet!
Hon kommer troligen att bli Norrtäljebo snart, bara hon hittar ett
jobb här - någon som vet var de behöver undersköterskor?
Och visst är det helt ljuvligt ljusinsläpp i lägenheten...?RSS 2.0