2011-03-30: Fina flickor och ett litet ljus


Har inte mycket att rapportera gällande flickorna, utom att allt faktiskt går superbra! Flickorna njuter av varndras sällskap, och till vår stora glädje verkar Luna precis som Perla ha en alldeles strålande glad, vänlig och trygg personlighet.

När det gäller barnen kan jag berätta att Sander igår genomgick en tandoperation, vilket gick gick jättefint. Han har nämligen på så mycket som på sex olika ställen (!) tre tänder som kommer istället för två, och dessa "blockerar" varandra, så att ingen tand kommer fram. Återstår då att operera bort de överflödiga tänderna, vilket alltså gjordes igår. Sander tog det hela med stor ro, och tyckte det var rätt häftigt "att se alla cirklar och spiraler" (citat från Sander) under operationen. De lugnande medicinerna gjorde alltså definitivt sitt jobb... ;-)

Idag har vi dock ingen rolig dag framför oss. Vi ska gå på gammelfarmor Vanjas (alltså Jimmys farmors) begravning. Men sådant är ju livet, och Vanja fick i det stora hela leva ett långt och till stor del lyckligt liv, och då får man ändå glädjas åt det liv hon hade och den fina person hon var, tycker jag. När en gammal människa dör är det självklart alltid sorgligt, det skulle ju vara hemskt om man inte saknade sina nära och kära, men det är som sagt livets gång. När någon dör i förtid är situationen en helt annan, då finns det inte mycket att glädjas åt i mina ögon, men det är tack och lov inte aktuellt idag. Idag får vi chansen att säga adjö till en människa som fick leva hela sitt liv med att sprida värme och omtanke till andra.


Fina flickor...

 

 

... och ett ljus för gammelfarmor Vanja. ♥

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0