2010-07-02: Tjejvecka! :-)


Den här veckan har det varit riktig tjejvecka hemma hos oss. Jimmy har inte tagit semester än, utan jobbar på för fullt, för att förhoppningsvis hinna med att i alla fall få tre veckor lediga under sommaren, och Sander har varit på teaterkollo hela veckan. (Han har dock sovit hemma som tur är, annars hade nog mamma längtat alldeles för mycket...) Detta har inneburit att jag, Viola och Perla har haft dagarna alldeles för oss själva, och det har vi naturligtvis utnyttjat till allehanda tjejgrejer, som att till exempel gå på sta´n (och samtidigt socialiseringsträna Perla), dansat (mest Viola, men Perla har också tyckt att det varit rätt kul att hänga på emellanåt) och gjort pärlhalsband (här fick dock Perla inte vara med alls - Viola ville hemskt gärna göra ett halsband även åt Perla, men jag lyckades övertyga Viola om att Perla nog helst skulle vilja äta upp det i så fall, och fick därmed Viola att låta bli). Veckan har verkligen varit riktigt härlig och avslappnad, och det har känts jätteskönt att kunna ge Viola lite extra egentid med bara mamma.

Idag hade så Sander teaterföreställning som avslutning på kollot, och vi har också varit och hälsat på farbror Don som fyllde sjutton år idag (och Nalle, som jag tidigare visat kort på - han och Perla hade så kul även idag!). Tyvärr glömde jag att ta med min ordinarie kamera till båda dessa tillställningar; så därför blir det tyvärr inga kort därifrån. (Mobilen var som tur det var med, men tyvärr blir inte de korten fullt så bra som jag skulle önska.) Sander sover nu över hos farmor och farbror, eftersom han imorgon ska följa med dem på en kortresa tur och retur till Åland.

I övrigt har inte veckan så mycket att förtälja (i alla fall inte vad jag kan komma ihåg just nu), förutom möjligen att marsvinens utebur, som jag har beställt, idag blev levererad hem hit till farstun. Paketet var dock, som väntat, platt, så imorgon blir det byggsats för familjen för att få ihop buren. (Jag tycker nämligen att marsvinen förtjänar en så pass stabil och säker utebur att de kan vara ute dag som natt sommartid, och då blev det till att köpa en på postorder! :-) ) Återkommer med bilder på detta när resultatet är klart - undrar om det är mycket svårare än en Billy-bokhylla!?

Viola dansar, mamma fotograferar...
Viola gör pärlhalsband och pärlplattor...
... och blir en fin prinsessa!
Och jag får också vara med på kort i mitt nya halsband!
Perla och Viola provar om Perla vill ha sin "arbetsbädd" (den som
hon brukar ha med när hon är med Jimmy på jobbet) på verandan...
... och det vill hon. Perla ligger gärna där och spanar
ut över trädgården när det svalnat lite ute.
Och så en badbild som jag missade att lägga ut under
midsommarinlägget. Kolla så fint Perla följer plattorna på botten! :-)Och slutligen: här nedan ser man hur uteburen ÄR TÄNKT att se ut.
Jag återkommer med DET VERKLIGA RESULTATET om några dagar... ;-)


Klicka för att se i full storlek.Klicka för att se i full storlek.Klicka för att se i full storlek.Kommentarer
Postat av: Marie S

Ja, nu är det verkligen SOMMAR:-)))!

Vad mysigt med Tjej-vecka hemmavid! Och så söta bilder på Viola och även på Dig med det fina halsbandet (så nu fick du äntligen vara med på bild - skratt).

Fantastiskt fin bur till marsvinen ni köpt! Ska bli kul att se den hopmonterad sen!

Kramar i massor

Marie och "Mibisanar-töserna" hemmavid

2010-07-02 @ 22:53:16
URL: http://mibisans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0