2010-06-22: Förkylt!


Usch vad det är trist med sommarförkylningar! Vädret är alldeles underbart, men tyvärr orkar jag inte vara ute på grund av en riktigt rejäl förkylning, vilket tyvärr inneburit att inte heller Perla har fått vara ute mer än nödvändigt idag. Hon har dock mestadels "slappat" under dagen, så som tur det är så verkar det inte bekomma henne så jättemycket. Barnen har det dock bekommit desto mer - de vill ju så klart åka och bada nu när sommarvärmen äntligen har kommit, och speciellt Viola har lite svårt att förstå att mamma inte kan just nu. Nu har dock farmor ryckt in, och deras farbror har lovat att agera lekledare utomhus under eftermiddagen - jätteskönt, så att i alla fall de får njuta av det vackra vädret! Tack Monica och Don! :-)

Innan förkylningen bröt ut så hann i alla fall jag och Perla ta oss en socialiseringstur till Norrtälje Zoo. Irene och Susanne (som jobbar där) tyckte att Perla var otroligt fin, så väl gällande personlighet som utseende, och då är det klart att man som matte då sträcker på sig några centimeter extra! Perla tyckte att det var mycket intressant att vara i zooaffären, och framförallt tyckte hon att det var fantastiskt med alla människor som ville beundra och kela med henne... Vi passade också på att köpa Standart kosttillskott Päls, som bland annat innehåller B1-vitamin. Jag har hört att det ska kunna hjälpa mot fästingar, och hoppas nu på ett gott resultat UTAN giftiga, konstgjorda ämnen!

En glad och positiv Perla (som alltid), trots att matte är sjuk och tråkig!

Kommentarer
Postat av: Marie S

Hejsan Carin och familjen och så Perla förstås!

Hoppas ni kurerar er snart. Jag känner mig lite bättre idag, men har fortfarande helt lock för ena örat (ganska jobbigt tillstånd - det blir ju sånt eko när det är "tomt" där inne - skratt).

Du får höra av dig när ni provat på medlet på Perla om ni tycker det verka fungera eller ej. Blir intressant att få höra.

Soliga kramar från mig och vovvarna

Marie

2010-06-22 @ 19:26:46
URL: http://mibisans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0