2010-05-25: Bara bus...


...inget annat på dessa kort. Har inget speciellt att berätta, utan ville bara visa denna härliga livsglädje! Kvalitén på bilderna är inte  den bästa, men jag kunde ändå inte motstå att visa dem - så här roligt har vi faktiskt här hemma mest hela tiden. :-)






Perla är en oerhört GLAD hund!!!




Världens sötaste tjejer tillsammans!


Kommentarer
Postat av: Olga Sandlund

Härliga bilder igen och den som särskilt tilltalar mig är den när Viola står upp och Perla har full uppmärksamhet på henne. Det är en bild på en bra kontakt mellan barn (människa) och hund. Hundar vill samarbeta med sin flock/familj och vill vara till lags. Den viktiga kontakten är redan etablerad mellan Viola och Perla ser man på den bilden.

Barn och hund är oslagbart när det fungerar. Hälsningar Olga

2010-05-26 @ 08:01:55
URL: http://tantolga.blogspot.com/
Postat av: Lisa

Hej Carin!



Visst är det väl så att ibland (ofta) har man kanske inte så mycket att skriva i bloggen, men kort på hunden/hundarna som man älskar och gärna delar med sig av!

De flesta tycker väl att deras hund är finast i världen och skall väl så vara...

Kommer ihåg då vi hämtade Moneystep´s Tala - Linnea/uppfödaren öppnade bilen (vi hämtade henne på rundbanan i Västerås) och min första tanke var " de måste ju vara avundsjuka de andra då vi valt den finaste valpen" ! Och troligtvis kände de andra två valpköparna på samma vis... :)



Mvh Lisa



2010-05-27 @ 18:34:57
Postat av: Marie S

Vad helmysigt dom har tillsammans Perla och Viola:-). Två sockertoppar som uppenbarligen funnit varandras innerliga vänskap. Härligt att se!

Kram kram

Marie

2010-05-28 @ 12:31:39
URL: http://mibisans.blogg.se/
Postat av: Egen kommentar

Olga och Marie: Ja, våra fina tjejer har verkligen funnit varandra! Även Sander och Perla har gjort det, men har inte fastnat på bild lika ofta - måste skärpa mig där!

Och OJ Lisa vad klockren din kommentar var - vi tänker PRECIS likadant, att vi har fått den allra finaste valpen i kullen!!! Och säkert tänker de andra precis likadant, som tur är... ;-)

Varma hälsningar till er alla från Carin!

2010-05-29 @ 19:22:53
URL: http://springpearl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0