2011-03-24: Vardande vänskap


Så har Luna då spenderat sitt första dygn här hemma hos oss. Natten var lite bökig till en början, men när Luna så småningom fann en plats som hon trivdes på (under täcket, tätt intill Jimmy) så sänkte sig nattfriden över sovrummet... :-)

Dagen har förflutit väldigt väl, och Luna har ätit, sovit, lekt, kissat och bajsat, och verkar faktiskt känns sig alldeles oerhört tillfreds med tillvaron. Hon är glad, nyfiken och social, och verkar ha en alldeles strålande trevlig personlighet.

Och Perla då? Jo då, även hon har börjat trivas bättre med situationen idag. Hon tyckte ju att Luna var lite underlig igår, men idag verkar hon ha kommit fram till att den lilla grå saken trots allt måste vara en hund. Och svårflirtad när det gäller andra hundar (och människor också för den delen!) kan man knappast kalla Perla, och detsamma gäller verkligen hennes förhållande till Luna. Hon är just nu överförtjust i den lilla, och vill helst leka hela tiden. Sådan tur det är så accepterar hon dock när Luna blir trött och vill sova, kanske är det instinkterna som slår till gällande detta? Tror i alla fall att dessa tjejer kommer att bli fantastiska kompisar, då de uppenbarligen redan har blivit mycket förtjusta i varandra.


Luna fick pröva ärvt halsband (bra att veta

att det passsar) och sa inte ett knyst!

 

Och så har flickorna lekt med varandra...

 

... med Sander (och Viola, men det bidde ingen bild av det)...

 

... och med Perlas leksak.

 

Fast enligt Luna är det LUNAS leksak! :-)

 

Söt som en pralin...

 

... är hon ju!

 

♥ ♥ ♥

 

Precis som storasyster Perla!

Tänk att hon var så liten för ett år sedan - ofattbart...!


 

Nu hoppas jag på  en riktigt god nattsömn,

och önskar så klart er som läser detsamma.

 


Kommentarer
Postat av: Marie Sandberg

UNDERBARA BILDER CARIN:-))).

Vilka härliga blåbär dom är tillsammans dom två töserna!

Men hörru, du får ju lov att förklara för Norrtäljes invånare framöver att Whippet finns i många olika färgställningar;-).

Kramar och pussa på dom bägge två och en extra blöt nospuss förstås till Perla!

Marie och Whippetligan

2011-03-24 @ 21:21:55
URL: http://mibisans.se
Postat av: Egen kommentar

Om du bara visste hur rätt jag tror att du har i det sista Marie - de flesta runt omkring i området där vi bor är nog redan nu övertygade om att blå är något av en standardfärg på whippet, och gissa bara vad den åsikten kommer att få fäste nu när jag så småningom kommer att promenera med TVÅ blåbär! ;-)Många kramar från Carin!

2011-03-24 @ 21:27:45
URL: http://springpearl.blogg.se/
Postat av: Katarina Uggla

Det bara lyser bus i ögonen på den lilla!! Hon är underbart fin och bilderna på de nya vännerna är sååå fina! Och det här med färgen... finns det något vackrare än våra blåbär?!

Kram Nina

2011-03-24 @ 22:05:11
URL: http://misscurlysue.blogg.se/
Postat av: Olga Sandlund

Oh jag smälter som en chokladboll i en micro eller som en isglass i solsken inför de bedårande bilderna av två små blåbär. Så gulligt att ha två likadana! Varmaste hälsningar från den smältande Tantolga

2011-03-24 @ 22:44:34
URL: http://tantolga.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0