2011-03-12: Äntligen!!!


Får jag lov att presentera två look-alikes...... till vänster Perla och till höger "lillasyster" Luna!


Äääntligen är vårt namnbryderi över, och vi har till slut kommiit fram till ett namn som vi tycker passar vår blivande familjemedlem som hand i handske; nämligen Luna! Månen är vacker och ljuv (precis som vi tycker lilla Luna är), och namnet Luna är i vårt tycke också vackert och mjukt, vilket är viktigt för mig. Dessutom tycker vi att det passar bra ihop med Perla, och när jag började fundera på hur lika varandra en pärla och månen faktiskt är varandra (om än i väldigt olika format), så blev det nästan lustigt med tanke på hur lika i färg och teckning flickorna är...


♥ Alltså: LUNA it is!
(Med en liten reservation utifall att namnet mot
förmodan skulle kännas fel när Luna har flyttat in...)

Kommentarer
Postat av: Marie Sandberg

Fint vackert namnval till "Look-a-liken":-)!

Dom är onekligen väldigt lika än så länge:-)

Kramar från Perla's gammelmatte och släkten

Marie och Company

2011-03-12 @ 15:39:09
URL: http://mibisans.se
Postat av: Egen kommentar

Jo, det är faktiskt lustigt hur lika de är varandra i teckningen! Jag tror däremot att de kommer att bli rätt olika varandra rent fysiskt så småningom, då föräldraparet till de båda sköna är väldigt olika varandra kroppsligt sett.Kul att du gillar namnet! :-)Kramar från Carin och Perla!

2011-03-12 @ 15:45:54
URL: http://springpearl.blogg.se/
Postat av: Amanda

Det tycker jag är ett riktigt bra val! Och precis som du skriver, det är verkligen ett mjukt och vackert namn. Hoppas det passar när hon väl har flyttat in, så att ni inte får ändra till ett mer energiskt och kraftigt namn ;) Kram Amanda

2011-03-12 @ 17:34:35
Postat av: Katarina Uggla

Luna är ett mycket vackert namn på en mycket vacker liten whippet!! Då behåller jag ensamrätten på Stella....

Kram Nina

2011-03-12 @ 18:43:02
URL: http://misscurlysue.blogg.se/
Postat av: Egen kommentar

Vad roligt att även ni, Amanda och Nina, gillar Luna!Nina: Ja, Stella är verkligen ett fantastiskt fint namn, och föreställ dig bara vad fint det blir med Scilla, Perla, Luna och Stella tillsammans!!! Ser så fram emot att träffas, och om jag inte missuppfattat det hela så har väl den lilla puppis ni väntar på en mamma som börjar på M?Kram till er båda från Carin!

2011-03-12 @ 19:06:26
URL: http://springpearl.blogg.se/
Postat av: Marie Sandberg

Hmmmm, här försiggår spel bakom kulisserna som "gammelmatte" till Perla och Scilla inte får reda på.. Hmmmm.... Ska Scilla's framtida lillasyrra alltså kallas för Stella? ;-))))))

Kramar till Er alla!Ps. Jo Carin, du har helt rätt i att Perla och lilla Luna kommer skilja sig åt ganska rejält i looks när Luna vuxit på sig och börjar bli vuxen tjej. Perla är ju av "race-linjer" och Luna kommer bli mer av "skönhetsvarianten":-). Men som du vet gillar jag ju båda linjerna eftersom jag har bägge delar här hemma:-))).

Perla är en "snabbwhippet" och Luna är en "snygg-whippet" - men lika goa är dom för det:-)

2011-03-12 @ 20:51:08
URL: http://mibisans.se
Postat av: Egen kommentar

Väl uttryckt Marie, håller med dig till 100%! :-)Kram från Carin!

2011-03-12 @ 22:05:11
URL: http://springpearl.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej!

Blev ett perfekt namn.

Drömde om dig och Luna natten efter vi varit och tittat på Puppisarna!

När får hon komma hem?

Så jag får komma och gosa.......

Kramar, Ingela

2011-03-12 @ 23:17:30
Postat av: Katarina Uggla

Självklart har våran framtida valp en mamma som börjar på M... som i Mor eller Morsan;-)))) Och jag hoppas innerligt att namnet Stella kommer att passa den lilla, det är ju inte helt säkert förrän man har träffats tror jag. By the way så tycker jag att det är lite tråkigt att vi bor en bit ifrån varandra annars hade vi nog träffats vid det här laget!! Tror att både vi och hundarna kommer att trivas fint i varandras sällskap!

Många kramar från Nina

2011-03-13 @ 23:38:13
URL: http://misscurlysue.blogg.se/
Postat av: Olga Sandlund

Luna – så fint namn hon fick till slut den lilla. Det passar henne väl och i det sammanhang, dvs er familj där hon blir en medlem. Hon får nog andra namn också när hon kommer, såsom gullungen, lillen, busungen etc. Så otroligt lik Perla hon är!Varma hälsningar Olga i Motala

2011-03-14 @ 00:22:15
URL: http://tantolga.blogspot.com/
Postat av: Egen kommentar

Ingela: på onsdag nästa vecka eller till helgen nästa vecka flyttar Luna in, beroende på Jimmys jobbschema. Då får du så gärna komma och gosa!Katarina: Ja, visst är det synd att vi bor långt ifrån varandra! Tror också att vi skulle ha riktigt trevligt tillsammans, men vi får väl ta igen det så gott det går "kort men intensivt" under Mibisanträffen i sommar... ;-)Olga: Kul att du gillar namnet! Ja visst är de lika - Sander sa häromdagen: Men mamma, hur ska vi göra om vi inte vet vem som är vem? ;-)Varma hälsningar till er alla från Carin!

2011-03-14 @ 12:19:28
URL: http://springpearl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0